Arhive

DUPĂ UN AN, NICUȘOR CONSTANTINESCU S-A ÎNTORS LA CJC CU FORȚE PROASPETE

Nicușor Constantinescu s-a întors la muncă după un an de zile. Odată intrat în sediul Consiliului Județean acesta a fost copleșit de emoții și vrea să se apuce de treabă imediat. Președintele CJC spune că a revenit cu forțe proaspete pentru a duce la bun sfârșit proiectele care au rămas nefinalizate.

Ajuns în fața instituției, Nicușor Constantinescu a ținut să transmită un mesaj tuturor constănțenilor, acum la început de an.

Întrebat cu cine va avea voie să vorbească și cu cine nu, după problemele pe care le-a avut, Nicușor Constantinescu a susținut că acest lucru nu este important.

Președintele CJC a ținut să salute public inițiativa președintelui Klaus Iohannis de a înceta cu „teroarea” justiției din România ce este televizată, în detrimentul oamenilor ce beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Conform Legii președintele Consiliului Județean conduce ședințele instituției și participă la aprobarea proiectelor de hotărâtre de care este obligat să ia act și să le ducă la îndeplinire.

Potrivit deciziei Curții de Apel Constanța, Nicușor Constantinescu trebuie să respecte mai multe obligații:
– să nu ia legătura și să nu comunice cu martorii și experții din prezenta cauză;
– să nu ia legătura și să nu comunice cu personalul Centrului Militar Zonal Constanța, direct sau indirect și prin orice mijloace de comunicare;
– să nu ia legătura și să nu comunice cu personalul din cadrul Consiliului Județean Constanța și consilierii județeni implicați în luarea deciziilor care privesc cauza.

Nicușor Constantinescu spune că s-a prezentat la muncă hotărât. A pășit plin de emoții pe holurile Consiliului Județean unde a fost primit cu multă căldură de către colegi.

Președintele CJC susține că are multe documente de semnat și prioritare sunt proiectele rămase restante din anul 2014.
foto: ziuadeconstanta.ro