Arhive

LOTERIA BONURILOR FISCALE – A AVUT LOC PRIMA EXTRAGERE

Cine a pastrat chitantele de la cumparaturi din februarie si martie are sanse de castig la loteria bonurilor, organizata luni. În urma extragerii s-a stabilit că bonurile fiscale emise in 7 februarie, cu o valoare totala de 6 lei sunt câștigătoare. Câștigătorii pot revendica un premiu de la Ministerul de Finante. In joc sunt premii in valoare totala de un milion de lei. Loteria va avea loc lunar, exceptie facand extragerea speciala de luni, la care vor fi cumulate bonuri din doua luni. La extragerea de luni au fost luate in calcul bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie – 28 martie.

Tot ce trebuie sa faceti este sa VERIFICATI daca bonul dumneavoastra a fost emis in ZIUA castigatoare si are valoarea egala cu SUMA castigatoare.
Cei 1 milion de lei pusi in joc la aceasta editie si vor fi impartiti egal la numarul de castigatori, insa NUMAI daca bonurile respecta conditiile prevazute de lege. Puteti sa revendicati premiul in maximum 30 de zile la sediul ANAF din orasul, respectiv sectorul unde aveti domiciliul, cu bonul fiscal in original si o copie a actului de identitate.
Extragerile se vor face de acum inainte in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni si se vor lua in calcul bonurile emise in luna anterioara.