Arhive

LUMINĂ PENTRU MARINARUL DISPĂRUT

La mai bine de două săptămâni de la dispariția constănțeanului plecat pe mare, familiei și prietenilor nu le-a mai rămas decât să se roage pentru el. Ancheta de la bordul navei siciliene este învăluită în mister, iar trupul lui Vlad Nicolescu este de negăsit. Mama lui Vlad împreună cu zeci de prieteni ai marinarului dispărut fără urmă de la bordul navei în timp ce se afla pe mare, în apele siciliene, s-au strîns și s-au rugat pentru el. S-au scurs aproape două săptămâni de la teribilul moment și nici pînă acum anchetatorii nu au un răspuns.

Vlad Nicolescu a plecat în voiaj în octombrie, anul trecut, iar în martie ar fi trebuit să se întoarcă acasă. A decis să își prelungească îmbarcarea cu încă o lună. In noaptea de 29 spre 30 martie avea însă să se întâmple ceva îngrozitor. Tînărul a dispărut fără urmă de la bordul navei în timp ce aceasta se afla în marș către Alger.

Nici prietenii lui Vlad nu cred că aceasta s-a sinucis. Mai degrabă cred că băiatul ar fi fost victima unei infracțiuni, însă trăiesc totuși cu speranța că Vlad este încă în viață.

Mama lui Vlad este hotărâtă să meargă în Italia, acolo unde a ajuns zilele acestea și nava pe care el a fost îmbarcat. Speră că astfel va primi răspunsurile de care are atâta nevoie. Și crede în continuare, cu disperare, că fiul ei este în viață și mai devreme sau mai târziu se va întoarce acasă.