Arhive

LOCUITORII DIN ZONA POLIGONUL VIILOR SPUN CĂ SE LUPTĂ ZILNIC CU VIAȚA IAR CARTIERUL LOR ESTE UNUL UITAT DE LUME

Nu au niciun venit. Trăiesc de pe o zi pe alta și se simt neajutorați. Vorbim despre locuitorii din cartierul Poligonul Viilor din Medgidia care de mai mulți ani așteaptă să se facă ceva și pentru ei. Oamenii spun că zi de zi se luptă pentru a trăi. Însă cu toții așteaptă ca și autoritățile locale să le întindă o mână de ajutor.

Pentru locuitorii de pe Fundătura Viilor, ploaia sau topirea zăpezii reprezintă un adevărat coșmar. Și asta deoarece oamenii spun că zona se transformă într-o mare de noroi.

O altă problemă a cetățenilor este lipsa actelor. Și de aici apar mai multe probleme. Nici măcar de ajutorul social nu pot beneficia. O femeie ne povestește cum se chinuie să trăiască numai din alocații.

Oamenii spun că au nevoie de sprijinul edilului. Fără ajutorul social nu se pot descurca. Nu au bani și nici lemne. Seara se strâng de la cel mai mic la cel mai mare într-o cămăruță care nu are nici măcar energie electrică și cu toții se roagă pentru a doua zi…

Am prezentat situația autorităților locale. Edilul spune că are proiecte și pentru acest cartier din orașul Medgidia.

Locuitorii din acest cartier vor să se facă ceva și pentru ei. Spun că fac parte din municipiul Medgidia și vor să beneficieze de aceleași facilități ca toți ceilalți cetățeni. Însă până când promisiunile vor fi îndeplinite oamenii trăiesc doar cu speranțe…