Arhive

LOCUITORII DIN PERIMETRUL BULEVARDUL ALEXANDRU LĂPUȘNEANU INTERSECȚIE CU STRADA SECERIȘULUI NU VOR FI AFECTAŢI MAI MULT DE ZECE ORE

R.A.J.A. execută lucrări de înlocuire a unui trinson din conducta de alimentare cu apă din Constanța. Astfel, miercuri, 15 octombrie 2014, în intervalul orar 08:00 – 18:00 consumatorii din perimetrul Bulevardul Alexandru Lăpușneanu intersecție cu strada Secerișului vor rămâne fără apă potabilă.

Vor fi afectați consumatorii de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu bulevardul Tomis și strada Nicolae Iorga, dar și cei de la blocurile alimentate prin punctele termice numerele 57, 100, 115 și 124. Reprezentanții R.A.J.A. își cer scuze față de consumatori.

„Ne cerem scuze faţă de abonații afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt.”

De asemenea, societatea îi roagă pe toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.