ECHIPA ALPHA MEDIA RĂMÂNE APROAPE DE OAMENI AŞA CUM ŞI OAMENII SUNT ALĂTURI DE TELEVIZIUNE

La mulți ani adevărului spus întotdeauna de Televiziunea Alpha Media! La mulți ani oamenilor care au fost mereu alături de noi! An de an pe data de 15 octombrie, Alpha Media a sărbătorit alături de voi iubitorii de dreptate, adevăr și frumos. Tradiţia continuă! Miercuri, 15 oct, de la ora 20.00, vă invităm la o ediţie specială pentru a spune împreună „La muţi ani Familia Alpha Media”!

Se împlinesc șapte ani de când sigla Alpha Media a apărut pe ecranele televizoarelor din casele dumneavoastră. Șapte ani de sinceritate şi adevăr, 7 ani de dorință acerbă de a fi alături de oameni și de a-i ajuta în situații de răscruce. Șapte ani în care am oferit știri, emisiuni de maxim interes pentru toate gusturile. Vocile reprezentative ale postului sunt cele ale cetățenilor care au avut mereu un cuvânt de spus în fața camerelor de filmat.

Dacă timp de 7 ani, vocea cetăţenilor a fost cea care s-a făcut auzită iată că şi de ziua Televiziunii, locuitorii Medgidiei au un cuvânt de spus:

Televiziunea merge mai departe pentru voi, Alpha Media rămâne aproape de oameni și nimic nu îi va sta în cale pentru că nu este de oprit!. Voi sunteți cei care contează, iar noi cei care vă susținem. Aşa că împreună mergem mai departe pentru Adevăr!!!