Arhive

SĂGEATA NĂVODARI A PIERDUT ÎN FAȚA PRINCIPALEI CONTRACANDIDATE LA PROMOVARE

Săgeata Năvodari a pierdut acasă cu echipa FC Voluntari scor 0 la 2. Antrenorul echipei, Cătălin Anghel este îngrijorat din cauza celui de-al doilea eșec consecutiv al Săgeții. Oficialul susține că toți sunt de vină în frunte cu el.

Antrenorul, dezamăgit de eșec spune că echipa din Năvodari trebuie să se privească în oglindă pentru a realiza că nu dă totul pe teren. Săgeata Năvodari a comis doi paşi greşiţi, unul după altul, tocmai în meciuri cu echipe cu care îşi dispută accederea în primul eşalon. În disputa cu FC Voluntari, golurile au fost înscrise de Marius Ene în minutul 45 din penalty și de Voduţ în minutul 60.

„În loc să arătăm că, la Piteşti, a fost un accident, nu am avut forţa să revenim, să trecem peste momentul greu. Problemele ni le facem noi singuri. Noi ne facem viaţa grea. Este al doilea meci consecutiv în care pierdem şi în care noi dăm ocazii adversarului. Comitem greşeli copilăreşti, ca la penalty şi ca la golul doi în meciul cu FC Voluntari. Orice pasă în spatele nostru devine prea uşor o ocazie pentru adversar. Iar în atac nu luăm cele mai bune decizii, lipsindu-ne foarte mult un vârf care să ţină de minge, să ştie să speculeze anumite spaţii şi, bineînţeles, să marcheze.” a declarat Cătălin Anghel.

Înfrângerile i-au coborât pe locul trei, cu 13 puncte, în clasamentul Seriei I a Ligii a doua. Ambele dezamăgiri au venit în faţa unor contracandidate la promovare: 0-3 în deplasare cu ACS Academica Argeş şi 0-2 la Năvodari, sâmbătă, cu FC Voluntari.