Arhive

COMUNA MIHAIL KOGĂLNICEANU A FOST GAZDA UNUI SPECTACOL OMAGIAL

Liviu Vasilică a fost artistul care a revoluționat muzica populară. Indiferent de vârstă, multi dintre noi am fredonat celebrele piese „Hai, hai cu trăsioara” sau „Mărine la nunta ta”. Florin Vasilică, fiul regretatului solist, a organizat un turneu naţional, „In memoriam, Liviu Vasilică”. Şi asta cu ocazia împlinirii a 10 ani, de la moartea tatălui său.

Artişti de excepţie ai muzicii româneşti, precum Paula Seling, Carmen Rădulescu şi Florin Vasilică au realizat un spectacol de zile mari în parcul din localitate.

La un deceniu de la trecerea în nefiinţă a lui Liviu Vasilică, Grupul ”Teleormanul”, dar şi tinere talente ca Denisa Trofin, Eusebiu Gafiţa şi Maia Todi au interpretat piese din repertoriul îndrăgitului artist. Ce i-a determinat pe aceștia să accepte invitația lui Florin Vasilică ?

Publicul prezent a asistat la un duet inedit Paula Seling-Florin Vasilică, în memoria marelui interpret de muzică populară, Liviu Vasilică. Special pentru acest eveniment, artista şi-a pregătit o ţinută tradiţională românească.

Evenimentul iniţiat de fiul marelui artist, Florin Vasilică, se bucură de întreaga susţinere a mai multor edili din țară. Pentru că pe 19 octombrie se împlinesc 10 ani de cand Liviu Vasilica a decedat, Florin Vasilică fiul artistului dorește să marcheze momentul printr-un turneu național ,, In Memoriam ”