Arhive

LICEUL TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” ŞI-A DESEMNAT CÂŞTIGĂTORII LA BALUL BOBOCILOR

Au petrecut până în zori. Este vorba despre bobocii Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”din Medgidia . Unitatea de învățământ și-a desemnat câștigătorii și i-a premiat aşa cum se cuvine. După munca pe care au depus-o în organizare toți cei implicați vor petrece trei zile de vis la munte.

Evenimentul s-a desfășurat în sala de specatole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu” din Medgidia. Șapte perechi de boboci au participat la concursul organizat în cinstea lor. Bătalia a fost crâncenă pentru câștigarea titlurilor de Miss și Mister boboc 2014-2015.

Fiecare concurent a urcat pe scenă, şi a fost prezentat. Băieții galanți și la patru ace au oferit flori tinerelor domnițe. Unul dintre ei chiar a avut un moment simbolic a unei ceremonii de logodnă.

Nici bobocii clasei a V-a nu au fost uitați. Ei au avut momente artistice unde au cântat și au dansat ca niște vedete. Momentul care a creat furori în rândul tinerilor liceeni a fost cel în care un coleg a făcut beatbox.

Atmosfera s-a încins când au urcat pe scenă câteva tinere talente ale liceului care au încântat auzul celor prezenți la eveniment.

Au urmat probele propriu-zise ale participanților la balul bobocilor. Mai întâi la proba de talent, fiecare pereche a ales câte o poveste a unor personaje celebre atât din țară cât și de peste hotare. Ei au întruchipat dragostea prin muzică și dans. Astfel, cupluri celebre ca Romeo și Julieta, Jack și Rose din filmul Titanic, Beyonce și Jay-z, Angelina Jolie și Brad Pitt au fost vedetele balului bobocilor din acest an.

Alte probe care le-au dat bătăi de cap concurenților au fost: cea surpriză, băutul a cinci pahare de șampanie pentru copii, probele de îndemânare (trecutul pe sub scoară), sau pescuitul de snacksuri.

Adolescenții au prezentat și un filmuleț cu participanții și organizatorii. El a demonstrat cât de mult au muncit pentru realizarea acestui bal. Cum orice lucru frumos se termină repede, a venit și momentul mult așteptat de cuplurile participante la concurs. Pentru ca toți să plece acasă cu o amintire, fiecare a primit câte o diplomă de participare. Au fost acordate premii pentru: popularitate, dar și locurile unu, doi și trei. Premiul întâi a fost acordat de directorul liceului, Marius Furtună care a înmânat câte un trofeu celor care au primit cele mai multe voturi din partea juriului, şi au fost desemnaţi miss și mister boboc.

Cel mai frumos cadou acordat toturor celor implicați în organizare dar și concurenților este o minivacanţă la munte. În cele 3 zile tinerii nu trebuie să își facă griji pentru cheltuieli.

Petrecerea nu s-a terminat prea repede. Şi asta deoarece adolescenții s-au distrat până în zori la un local din Medgidia.