Arhive

CSS MEDGIDIA ȘI CS HAPPY KIDS MEDGIDIA JOACĂ UN HANDBAL DE PERFORMANȚĂ

Victorie și dăruire. Handbaliștii de la CS Happy Kids au adus acasă titlul Handbalistii pentru viitor de la Bacau. Jucătorii de la CSS Medgidia au suferit o infrangere pe teren propriu contra celor de la CSS Galați.

Echipele de handbal ale Medgidiei, CSS Medgidia și CS Happy Kids au jucat în weekend meciuri în care au demonstrat ca handbalul este un sport de echipă. CS Happy Kids a obtinut locul 3 la competiția Handbalisti pentru viitor care a avut loc la Bacau

Jucatorii de la Happy Kids au fost reprezentati de cei cu nascuti intre anii 2003 – 2004.

De cealalta parte echipa Clublui Sportiv Scolar Medgidia a jucat pe teren propriu contra celor de CSS Galati. Un meci al orgoliilor, in care isi doreau victoria ambele echipe. La pauza scorul a fost de 19 – 13 pentru echipa oaspete. Rezultatul final, nu a fost favorabil celor de la Medgidia, galațenii au reușit să se impuna înainte de fluierul de final cu scorul de 32 -29.

Luni, la Primaria Medgidia, CSS Medgidia sectia fete 2002 – 2004 au fost premiate pentru rezultatele obtinute la competitia organizata de Asociatia Judeteana de Handbal și Directia Pentru Sport Constanta care a avut loc la Navodari.

Antrenorul se simte mandru de performantele pe care le obtin jucatoarele pe care le coordoneaza si spera:

Nu este pentru prima data cand o echipe de handbal din Medgidia este premiata. Acum trei luni, CS Happy Kids Medgidia sectia mini handbal a calcat pragul primariei dupa ce au iesit campioni nationali la Turda.