Arhive

LA NUMAI CÂTEVA LUNI DE LA MODERNIZARE PARCUL 1 MAI A ÎNCEPUT SĂ FIE DISTRUS

Tot mai mulți locuitori din Medgidia merg in parcul 1 Mai să se bucure de aerul curat. Pentru ei locul reprezintă este o mică oază de verdeață și liniște în aglomerația orașului. Din păcate însă mulţi au ajuns să privească neputincioși cum tot ce s-a investit în parc se distruge de la ozi la alta. Vorbim despre bănci, coșuri de gunoi și mai nou lămpile din parc. Însă pentru cetățeni se naște întrebarea – ce fac instituţiile abilitate din acest oraș?

Zilnic părinții dar și pensionarii, iși aduc nepoții să se joace în parc. Atractia locului este in primul rind verdeața care eclipsează starea jalnică a unor bănci. Şi asta deoarece multe au fost distruse iar în spatele lor se mai observă câte o pungă cu gunoi aruncată la întâmplare. Oamenii spun că nici intrarea în parc dinspre piața centrală nu este una demnă de un municipiu. Aici mirosul și fecalele de trotuar te fac să te întrebi dacă ai pășit într-un parc sau într-un wc public?

Cand au început lucrările cetățenii orașului se mândreau că în curând vor avea și ei un parc modern dar și un spațiu de joacă civilizat pentru micuți. Deși nu a trecut mult timp de atunci oamenii au ajuns să fie dezamăgiți de starea acestui loc.

Indiferent dacă vorbim de un parc sau de orice alt colţ din natură, cei care aleg să îşi petreacă timpul liber ar trebui să ţină cont de respectarea zonei şi să nu vandalizeze tot ce întâlnesc în cale. Oamenii legii amintesc că actele se sancționează conform legii.

In nenumărate rânduri s-au făcut sesizări pentru a se aduce un WC ecologic în zonă. De ce nu există acesta nici până în prezent?

În ciuda sumelor foarte mari cheltuite pentru amenajarea parcului 1mai apar tot mai multe nemulțumiri ale locuitorilor care semnalează mizeria şi aspectul deplorabil din zonă. Însă până când toate aceste nemulțumiri vor fi soluționate va mai trece ceva timp. Cum va răta parcul 1 mai ATUNCI- RAMÂNE DE VĂZUT!