Arhive

16 ASOCIAȚII DE PROPRIETARI AU DATORII DE ZECI DE MII DE LEI CĂTRE RAJA CONSTANȚA

RAJA Constanța a găsit o metodă eficientă pentru a recupera debitele de la abonații rău platnici. După ce primesc avizele pentru debranşare, cei mai mulţi dintre restanțieri achită sumele datorate. Potrivit conducerii companiei în prezent au rămas pe lista rău-platinicilor doar 16 asociații de proprietari din Constanța și Murfatlar.

în perioada 23-26 septembrie 2014 RAJA Constanța va debranșa de la sistemul de apă potabilă mai multe asociaţii de proprietari. Şi asta dacă în termen de cinci zile de la avizare acestea nu achită sumele restante sau nu eşalonează datoriile. Măsura este una dură dar potrivit companiei a rămas singura soluţie pentru recuperarea sumelor datorate.

Astfel 16 asociații de proprietari din Constanța și Murfatlar au primit avize de deconectare din cauza datoriilor de aproape 67.000 lei. Cu toate acestea pentru a evita debranșarea, Raja le reaminteşte proprietarilor de apartamente din cadrul asociațiilor avizate că pot încheia convențiile de facturare individuală. Acestea previn debranşarea întregului condominiu, iar raja poate acţiona în instantţă datornicii pentru recuperarea debitelor.