LA NĂVODARI OAMENII AU PETRECUT 1 MAI MUNCITORESC

Mititei fierbinți stinși cu bere, muzică și distracție de zile mari! Așa au început cetățeni ai orașului Năvodari ziua de 1 Mai. Ca în fiecare an, în tabăra „Delfinul” locuitorii au avut parte de o serbare câmpenească pe cinste.

Primăria Năvodari şi Consiliul Local alături de Casa de Cultură Pontus Euxinus au organizat şi în acest an o petrecere de 1 mai. A devenit deja o tradiție ca autoritatea locală să întâmpine cetățenii cu mici bere și multă voie bună.

După ce s-a dat startul la distracție cei prezenți au fost invitați la o mega petrecere. Și ca muzica să ajungă la suflet au fost pregătiţi 20 000 de mici, stropiți cu bere din plin.

De-a lungul zilei, pe scena amplasată în tabăra „Delfinul” au urcat mai multe ansambluri de dansuri populare. Și artiștii de Casa de Cultură din General Toshevo-Bulgaria s-au alăturat petrecerii de la Năvodari..

Tabăra a fost plină de oameni dornici de distracție. Atât tinerii cât și cei mai în vârstă au apreciat eforturile depuse de către reprezentanții administrației locale pentru organizarea petrecerii. Însă, există și oameni care consideră Ziua Muncii ar trebui petrecută altfel.

Serbarea Câmpenească de la Năvodari a devenit deja o tradiție. Voia bună, micii şi berea oferite de Primăria Năvodari i-au ținut pe oameni în fața scenei până târziu în noapte.