LOCUITORII DIN MEDGIDIA AU REDESCOPERIT FARMECUL MUZICII ȘI DANSULUI

Primăria municipiului Medgidia le-a propus localnicilor, iubitori de cultură, să redescopere farmecul muzicii și dansului. Întâlnirea a avut loc la Casa de Cultură I. N. Roman, iar pe scenă au urcat grupul de dans „Pescărușii”, corul Do_RE_MI din Ovidiu dar și elevii de la clasa de pian a profesorului Inga Postolache.

Sala s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei veniţi să asiste la spectacol. Rând pe rând copiii care au urcat pe scenă i-au încântat pe cei prezenți cu reprezentații la pian, dansuri și cântece.

Și elevii care studiază pianul au demonstrat că talentul și mai ales perseverența au dat roade. Printre copiii care au încântat publicul se numără și laureați ai concursurilor județene și naționale.

Organizatorii susțin că spectacolulul a fost unul reușit, iar munca micuților a fost răsplătită cu diplome și ropote de aplauze.

Publicul din Medgidia s-a dovedit încă o dată dornic de activități cultural-artistice. Tocmai de aceea organizatorii spectacolui au promis că vor încerca să realizeze astfel de evenimente cât mai des!