Arhive

LA MEDGIDIA CADRELE M.A.I. ÎN REZERVĂ ȘI-AU PREZENTAT ACTIVITATEA PE ANUL 2014

Membri Asociației Rezerviștilor Filiala Tomis Constanța s-au adunat pentru raportul de activitate realizat anual. Întâlnirea fostelor cadre din Poliție, aflate acum acum în rezervă, a avut loc la Casa de Cultură I. N. Roman din Medgidia. Pe lângă problemele curente, cei prezenți și-au prezentat activitatea și au ales noua conducere a filialei locale.

La eveniment au participat membri asociației alături de reprezentanți ai unor instituții. Raportul anual de activitate a fost deschis cu prezentarea programului cadrelor pe anul 2014 precum și a problemelor întâmpinate.

Asociația a încadrat noi membri, însă au existat și persoane care au renunțat la acest statut din diverse motive. Membri conducerii le-au vorbit celor prezenți despre cât de importantă este păstrarea asociatiei. De asemenea aceștia speră să se bazeze și pe sprijinul primăriei.

Edilul orașului a apreciat activitatea rezerviștilor și a menționat că în funcție de posibilități va încerca să sprijine asociația.

Pe lângă amintirile din perioada în care erau cadre active cei prezenți au vorbit și despre diferențele și nemulțumirile referitoare la activitatea sistemului de ordine și siguranță.

În cadrul întâlnirii a fost ales și un nou președinte al asociației. Votul a decis ca fostul comandant al Poliției Medgidia, comisarul șef Vasile Dăogaru, să conducă destinele filialei locale a Asociației Rezerviștilor.

Locțiitorul comandantului Poliției Medgidia i-a asigurat pe cei prezenți de tot sprijinul din partea cadrelor active.

Cadrele MAI în rezervă spun că au toată disponibilitatea de se implica în respectarea legii și crearea unui climat de ordine și siguranță. Chiar dacă metodele de depistare si prindere a infractorilor au evoluat foștii polițiști spun că practicile de altă dată își pot dovedi încă eficiența. Așa că tinerii pensionari așteaptă ca polițiștii activi să apeleze la ei pentru împărtășirea experienței și creșterea profesionalismului!