Arhive

LA MEDGIDIA O LUCRARE REABILITARE A TRAMEI STRADALE NU A FOST FINALIZATĂ

În 2014 la Medgidia s-a continuat reabilitarea tramei stradale. Una dintre lucrările efectuate de către Societatea Apollo Ecoterm a fost asfaltatarea aleilor de la blocurile A din zona IMUM. Din păcate însă una dintre alei nu a fost asfaltată în totalitate.

Oamenii s-au bucurat când au văzut că aleea dintre blocuri va fi asfaltată. Însă bucuria lor s-a transformat rapid în uimire… Și asta pentru că nu au înțeles de ce asfaltarea nu s-a făcut în totalitate. În apropiere de centrala termică o porțiune a rămas neasfaltată.

Cetățenii au așteptat ca muncitorii să revină în zonă pentru a finaliza lucrarea… Însă nu au mai apărut… Ce cred oamenii despre această lucrare?

În urma solicitării cetățenilor o echipă a Televiziunii Alpha Media a cerut informații reprezentanților societății Apollo Ecoterm.

Cetățenii municipiului Medgidia așteaptă ca autoritățile locale să își facă treaba. Însă deocamdată nu se poate interveni întrucât condițiile meteo nu permit lucrări de asfaltare. Astfel că oamenii trebuie să mai aștepte…