Arhive

LA CEAS ANIVERSAR, ŞCOALA GIMNAZIALĂ „LUCIAN GRIGORESCU” A ORGANIZAT ZIUA UNITĂŢII DE ÎNVĂŢĂMÂNT

La ceas aniversar Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia a petrecut cei 21 de ani de la înființarea unității de învățămant. Conducerii școlii, profesorilor și elevilor li s-au alăturat invitați din întreg munucipiul. Organizarea a fost una complexă cu activități ce au cuprins toată gama de onoruri aduse educației și mai ales marelui pictor Lucian Grigorescu.

Ziua a început cu premierea copiilor olimpici dar și a celor cu rezultate foarte bune la învățătură.

Premiile au constat în diplome, un stick de memorie și câte un premiu în bani. Invitații nu au întârziat să apară. Au fost primiți de elevi cu un colac tradițional și sare.

Momentul a fost urmat de depunerea de coroane la monumentul ridicat în cinstea marelui pictor Lucian Grigorescu aflat în curtea instituției de învățământ. Apoi invitații au fost provocați să fie elevi pentru o zi. Astfel ei au făcut o întoarcere în timp și au purtat uniforma școlii.

În sala Coral cei prezenți au participat la o ora scurtă de istorie unde au stat cuminți și au ascultat cuvintele dascălului.

În tot acest timp au fost urmariți prin sistemul de teleconferință de elevii Liceului Teoretic „Decebal” din Constanța.

Organizarea a cuprins și un spectacol. Toți cei aflați în unitatea școlară au participat activ la munca pe care au depus-o elevii pentru această zi. Astfel clasa pregatitoare a deschis programul cu un moment artistic. Prichindeii costumați au dansat zumba și au înveselit publicul prezent.

Copiii de clasa a doua au încântat invitații cu o piesă în cinstea învățătorilor de pretutindeni.

Din cadrul serbării nu putea lipsi o scenetă de teatru, în care prichindeii și-au demonstrat talentul actoricesc.

Momentele de satiră au fost cele care au făcut deliciul invitaților.

Serbarea a continuat cu două voci superbe care au fost aplaudate la scenă deschisă.

Evenimentul a fost un real succes, iar conducerea școlii deja se pregătește pentru viitoarea aniversare care speră să fie cel puțin la fel de bine primită de cei care calcă pragul Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu”.