CSU NEPTUN A FOST ÎNFRÂNTĂ DE RIVALA HCM BAIA MARE

În cadrul etapei a XVII-a din Liga Naţională de handbal la feminin, CSU Neptun Constanţa a fost înfrântă de echipa HCM Baia Mare cu 27-29. Fără inhibiţii, în dese momente ale confruntării, jucătoarele de la malul mării au jucat de la egal la egal. Au profitat şi de faptul că maramureşencele au forţat doar cât au avut nevoie pentru a-şi atinge obiectivul de a câștiga cele trei puncte.

Ca şi în tur, când au condus la pauză, fetele de la malul mării au avut o primă repriză solidă, în care s-au aflat aproape în permanenţă la conducere. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în minutul 17, când CSU Neptun conducea cu 9-5. Oaspetele au strâns rândurile, iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela de scor. Pe fondul oboselii, s-au înmulţit greşelile din jocul constănțencelor.

Pentru CSU Neptun au marcat:
– Andreea Enescu – 15 goluri (4 de la 7 m);
– Andreea Ivan – 4 goluri;
– Larisa Tămaş – 3 goluri;
– Mădălina Toma – 2 goluri;
– Alexandra Orşivschi – 1 gol;
– Cristina Strahan – 1 gol;
– Alexandra Iovănescu – 1 gol.

În clasament, CSU Neptun se află pe locul 11 (din 14 echipe), cu 13 puncte, și au până acum patru victorii, un egal şi 12 înfrângeri. În etapa viitoare, echipa pregătită de Ion Crăciun şi Florin Cazan întâlneşte, în deplasare, pe 8 februarie, echipa HCM Roman.