Acasă Stiri Eveniment JANDARMII AU SURPRINS ÎN MAMAIA, UN TÂNĂR CARE A SUSTRAS MAI MULTE...

JANDARMII AU SURPRINS ÎN MAMAIA, UN TÂNĂR CARE A SUSTRAS MAI MULTE BUNURI DINTR-UN AUTOTURISM.

17
0

Miercuri, 06 august a.c., ora 16.00, un echipaj de jandarmerie care se afla înmisiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, lângă o parcaredin apropierea Cazinoului, a observat un tânăr care se apropia de autoturismele staţionate şi verifica dacă portierele sunt deschise. „Norocul” i-a surâs la a treia maşină. A găsit uşa din faţă deschisă, a intrat şi a început să caute în interior.

Echipajul a încercuit autoturismul şi l-a somat pe tânăr să coboare. S-a supus, a ieşit din maşină, moment în care militarii l-au recunoscut pe un „vechi prieten”, C.D., de 14 ani, dinlocalitate. Acesta avea în mînă două telefoane pe care le-a sustras din maşină.

A fost condus la sediul Biroului de Politie Mamaia unde i s-au intocmit actele deconstatare pentru fapta de furt calificat.

Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibăbunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să seasigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sauale autoturismelor, şi să nu parcheze în locuri ferite sau slab luminate.

Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.