JANDARMERIA ROMÂNĂ ASIGURĂ ORDINEA PUBLICĂ ÎN MINIVACANŢA DE 1 MAI

Pe timpul minivacanţei de 1 Mai, Jandarmeria din județul Constanța se va afla în mijlocul cetăţenilor. Asta pentru a garanta un climat optim de ordine şi siguranţă. În vizorul oamenilor legii se află toate manifestările din spaţiul public, dar și cetățenii care solicită sprijin.

Militarii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor intensifica măsurile de ordine publică, în zonele unde se desfăşoară activități culturale şi artistice. Turiștii veniți pe litoral trebuie să țină și ei cont de sfaturile oamenilor legii. Pentru evitarea evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria face mai multe recomandări.

Nici micuții nu au fost uitați de către jandarmi.

Pentru siguranţă şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul minivacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, oamenii care observă persoane cu un comportament antisocial, sau sunt abordaţi de necunoscuţi, în scopuri obscure, sunt sfătuiţi să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.