Arhive

LICEUL TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” A PETRECUT INTRAREA ÎN SEZONUL IERNII

Cu ocazia zilelor unităţii de învăţământ, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” a celebrat şi intrarea în sezonul rece. Astfel elevii au organizat baluri tematice la fiecare clasă.Distracţia şi voia bună au dat tonul unei campanii umanitare.

La patru dintre clasele de liceu au fost organizate petreceri. Fiecare sală de curs a dat câte o denumire distracției. „Vis de iarnă”, „Titanic Party”, „Rainbow party” și „Christmas in the brown”, toate au fost pline de culoare iar imaginaţia copiilor a avut frâu liber. Încăperile au fost decorate în conformitate cu tema propusă. Astfel, una din clase a fost împodobită cu zăpadă artificială şi confety, iar elevii au adus şi multe alte bunătăți. Fantâna de ciocolată asortată cu fructe a făcut deliciul celor prezenţi.

La o altă petrecere parâmele, plasa de pește, scoicile și covorul roșu au introdus școlarii într-un cadru de distracție la puntea unui vas de croazieră. Căpitanul navei a fost chiar directorul unității de învățământ care a abordat o ținută asortată temei propuse de copii.

Într-o altă încăpere street dance-ul a încins atmosfera.

La o altă petrecere liceenii nu s-au oprit din cântat. Astfel ei au făcut Karaoke și au postat pe pereți mesaje și imagini cu formațiile preferate.

Toți cei care s-au implicat în proiect au participat pe baza unor bilete. La inițiativa elevilor, sumele plătite pe bilete, vor fi utilizate pentru o campanie umanitară.