CEI CE NU AU REUȘIT ANUL ACESTA SĂ RIDICE BANII PENTRU AJUTOARE DE ÎNCĂLZIRE, MAI AU DOUĂ ZILE LA DISPOZIȚIE

Primăria Municipiului Medgidia a început repartizarea banilor pentru persoanele care beneficiază de ajutor de lemne. Municipalitatea speră ca până la începerea noului an calendaristic să se ridice toți banii. Și asta pentru că sunt muți cei care au nevoie. Persoanele care beneficiază de ajutor social mai au însă de așteptat.

Anul acesta, ajutoarele la încălzire au fost programate pentru a doua jumătate a lunii decembrie.

Sumele specificate de edil s-au acordat, doar în data de 22 și 23 decembrie a acestui an celor ce s-au prezentat la caseria primăriei. Cei ce doresc să își ridice sumele de bani până la finalul anului, trebuie să știe că zilele în care mai pot face acest lucru sunt: 29 și 30 decembrie până la ora 16:30. Primarul orașului a ținut să transmită un mesaj locuitorilor orașului ce sunt beneficiarii acestui program.

Dacă nici la finele acestui an nu se vor ridica toate sumele, în primele zile din ianuarie primăria va continua să achite aceste ajutoare. În ceea ce privește oamenii care beneficiază de ajutor social, edilul susține că este posibil ca banii să fie distribuiți după data de 10 ianuarie. Asta deoarece, atunci se vor deschide noile linii bugetare și creditele la trezorerie pentru anul ce vine. Din acel moment, vor putea fi făcute plăți.