ÎNCEPE LOTERIA BONURILOR FISCALE

Prima loterie a bonurilor fiscale va avea loc în a doua zi a Sărbătorii Paştelui. Fondul de premiere pentru extragerea de pe 13 aprilie este de 1 milion de lei, aproape un sfert de milion de euro. La loterie participă orice persoană care are bonuri de cumpărături emise de casele de marcat fiscale în perioada 2 februarie – 28 martie 2015.

Peste o săptămână, la prima extragere a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale vor fi extrase şi anunţate un număr şi o dată.

Data va indica o zi din perioada 2 februarie – 28 martie, dată care trebuie să apară pe bonul fiscal pentru ca acesta să fie câştigător.

Pe lângă faptul că bonul trebuie să fie din data calendaristică extrasă la loterie, acesta este câştigător doar dacă suma achitată la casă, valoarea exprimată în lei, rotunjită în jos, corespunde cu numărul de trei cifre extras la loteria bonurilor fiscale.

Numărul câştigător, adică valoarea cumpărăturii care apare pe bon, va fi cuprins între 1 şi 999 de lei.

Revendicarea câştigurilor se poate face în termen de cel mult 30 de zile de la data extragerii.

Pentru revendicare, câştigătorii se pot prezenta la orice sediu ANAF cu bonul şi cu o copie după actul de identitate.

În cazul în care există mai multe persoane care au bonuri fiscale câştigătoare, fondul de câştiguri de 1 milion de lei se împarte în mod egal tuturor câştigătorilor.

sursa: Radio Constanța