Arhive

ÎN WEEKEND POLIȚIȘTII DIN CONSTANȚA AU DESFĂȘURAT ÎN JUDEȚ ACTIVITĂȚI PENTRU COMBATEREA FAPTELOR ANTISOCIALE

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a demarat un maraton în vederea depistării persoanelor certate cu legea. Astfel weekendul a fost unul plin pentru polițiștii constănțeni. În perioada 30 ianuarie – 1 februarie peste 100 de reprezentanți ai instituției au acționat cu efective mărite pentru combaterea mai multor tipuri de infracțiuni.

Principalele obiective au vizat furturile, faptele comise cu violenţă, depistarea persoanelor urmărite, infracțiunile comise la regimul circulaţiei, dar și verificarea modului de asigurare cu pază a unităţilor de alimentaţie publică.

Poliţiştii au constatat cinci fapte de natură penală, dintre care patru infracţiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi una fără a poseda permis.

Controalele nu s-au oprit aici. Oamenii legii au acționat și în zona unităţilor de alimentaţie publică cu program de noapte cum ar fi cluburi, baruri sau discoteci. Astfel, în urma unei acțiuni comune inspectorii ITM Constanța efectuează cercetări la două societăţi comerciale, cu privire la suspiciuni legate de modul de angajare a patru persoane. La acţiune au participat poliţişti de la ordine publică, Serviciul Rutier şi luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale.