Arhive

DRUMUL DE CENTURĂ DIN MEDGIDIA ESTE PLIN DE GROPI

Iarna și-a pus amprenta pe șoseaua de centură din Medgidia. Și asta se vede cu ochiul liber dar se și simte de către șoferii care tranzitează zona. Conducerea primăriei susține că reabilitarea drumului este cuprinsă în planul de investiții din 2015 dar deocamdată se așteaptă îmbunătățirea vremii.

Problema le dă de furcă șoferilor care spun că șoseaua care ar trebui să le ușureze traseul, le distruge mașinile.

În urma precipitațiilor din ultimele zile adânciturile s-au umplut cu apă, iar în unele locuri de vede cum asfaltul s-a sfărămat la propriu ( imagini cu bucatile de asfalttt). Pe toată lungimea craterului s-a turnat pietriș, însă ploaia și mașinile de mare tonaj fac ca groapa să arate la fel ca și în urmă cu câteva zile. Șoferii sunt nemulțumiți de cum se prezintă drumul, mai ales că unii deja și-au avariat serios mașinile și au fost nevoiți să le ducă la service. Alții însă fac haz de necaz.

Reprezentanții primăriei municipiului deja au prins reabilitarea șoselei de centură pe lista de priorități.

Odată cu planul Operațional Regional 2016-2020. Primăria are în lista de proiecte o propunere pentru ca drumul să fie reasfaltat.

Până la reasfaltarea promisă, sau mai bine zis până la prima plombare conducătorii auto au doar două variante: să continue să meargă pe șoseaua distrusă, sau să ocolească prin centrul orașului.