Acasă Timp liber ÎN AFARA FIZICULUI DE INVIDIAT, FEMEIA IDEALĂ TREBUIE SĂ DEŢINĂ FOARTE MULTE...

ÎN AFARA FIZICULUI DE INVIDIAT, FEMEIA IDEALĂ TREBUIE SĂ DEŢINĂ FOARTE MULTE CALITĂŢI

31
0

Aşa cum fiecare femeie visează la prinţul ei, şi bărbaţii visează la o femeie care să le cucerească inima şi să fie a lor pentru tot restul vieţii. Da! Mulţi caută femeia perfectă. Dar cum ar trebui să ararte această doamnă? Unele femei consideră că nu pot să îşi găsească partenerul ideal dacă nu sunt îmbrăcate după ultima modă. Altele în schimb, pun mai mare preţ pe pregătirea lor intelectuală. Care dintre cele două credeţi că este pe placul bărbaţilor inteligenţi?

Specialiştii spun că femeile care se plâng că sunt admirate doar pentru frumuseţe, cu siguranţă nu au întâlnit bărbaţii potriviţi. Sigur că orice domn este încântat de atuurile fizice ale unei femei, doar că bărbaţii inteligenţi nu se mulţumesc numai cu atât.

Sunt calităţi care o dată trecute pe listă, nu se mai termină. Asta deoarece domnii au multe pretenţii. Frumoasă, deşteaptă, dar şi cu ceva…bănuţi. Ce şanse are o astfel de relaţie?

Doamnele ştiu ce pretenţii au astfel de bărbaţi. Concluzia este că oricât de multe pretenţii ar avea aceştia, femeile ştiu cum să treacă orice test pentru a fi partenerele ideale. Specialiştii recomandă ca toate calităţile unei femei sau ale uni bărbat să fie analizate alături de defecte. Numai aşa se poate avea o relaţie de durată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.