IEPURAȘ PENTRU O ZI! COMMUNITY AID ROMANIA ORGANIZEAZĂ ACȚIUNI UMANITARE ȘI LA MEDGIDIA

De Paște, Hristos ne cercetează inimile. Milostenia de sărbători este o trăsătură specifică românului. Așa că am fost Iepurași pentru o zi! COMMUNITY AID ROMANIA a organizat acțiuni umanitare în Medgidia dar și în comune și sate învecinate. În parteneriat cu Tv Alpha Media, spiritul Paștelui a ajuns la peste 120 de familii defavorizate, a căror venituri sunt insuficiente pentru acoperirea nevoilor minime.

Învierea Domnului este sarbătoarea Luminii şi a speranţei pentru toți. Și pentru cei bogați și pentru cei săraci. Este un moment de apropiere și de comuniune cu toți cei ce ne înconjoară. Aproape de sufletul românului necăjit pe care nu l-au uitat nici anul acesta de Paste, sunt tinerii de la Community Aid Romania. Cu ocazia sărbătorilor pascale, un grup de voluntari însoțiți de echipa Tv Alpha Media au oferit cadouri și alimente copiilor din Medgidia, Remus Opreanu, Valea Dacilor dar și din alte localități.

Am făcut o echipă minunată cu Iepurașul și am ajuns la familiile care au mulți copii.

Nu se simte cu adevărat durerea lor, decât dacă mergi în preajma sărbătorilor, la ei acasă. Mulți locuiesc în condiții inumane, cu toate acestea știu când să zâmbească și să mulțumească…

Alimentele și cadourile pe care le-au primit sunt departe de nevoia reală, permanentă traiului de zi cu zi.

Însă asta nu îi împiedică să nu se bucure de momentele speciale din viața lor, cum a fost și vizita noastră.

Oameni cu sensibilitate umană, oameni cu suflet mare au făcut posibilă această acțiune.

Tineri inimoși, cei de la COMMUNITY AID ROMANIA au rămas profund impresionați de soarta acestor oameni necăjiți.

Au fost în casele lor, le-au văzut necazul și durerea lor și le au oferit la fiecare un cadou de Paşte aducând o rază de bucurie.

Ei încearcă discret fără să impună nimănui, să sensibilizeze suflete pentru a putea veni în sprijinul acestor suflete încercate de viață…

Fiecare caz are povestea sa… Sunt oameni care atunci când aveau serviciu, aveau tot ce le era necesar, dar care acum nu au ce pune pe masă. Și despre ei nu știu mulți, nu știu câtă durere și câtă umilință se ascunde în sufletele lor în fața neputinței de a putea să supraviețuiască.

Ei toți au nevoie de ajutor… nu numai de Paște sau Crăciun, au nevoie permanentă, pentru că fiecare există și trebuie să supraviețuiască. Este dureros, dar este adevărul care ne înconjoară și nu putem să ne prefacem că nu-l știm.

Și uite așa am mai trăit emoția unui Paște din viața noastră unde am înviat încă o dată cu Hristos, trăind și privind bucuria din ochii Mântuitorului, prin ochii acestor oameni, pentru că așa cum El ne-a spus, pentru El am făcut toate acestea :

„Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit; Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine… Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.” (Sfânta Evanghelie de la Matei 25, 31-45).