Arhive

FEMEIA ESTE TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ FRUMUSEȚE, PREȚUIRE, LUMINĂ ȘI IUBIRE

Un subiect des discutat era cel al bărbaţilor care nu înţeleg femeile. Acum, o nouă cercetare ne arată că acest lucru este parţial adevărat: bărbaţii au probleme în a percepe emoţiile femeilor. Dar ce reprezintă o femeie în viața fiecărui bărbat…

Femeile reprezintă o adevarată enigmă pentru bărbați, aceasta este o regulă. Specialiștii au ajuns la concluzia că femeile sunt ca nişte senimente. Asta deoarece, pentru ele sunt importante relațiile şi emoţiile. Însă femeile au tot încercat să înțeleagă – de ce este atât de dificil a fi înțelese?

În timp ce femeia visează la dragoste și relaţii serioase, bărbatul se întreabă- ce oare să fac? Pentru bărbat acţiunile sunt o obişnuinţă. El va începe să se gândească la lucruri, obiecte, la tot ce are legătură cu strategia. Însă femeia va aştepta cuvinte de dragoste, afecţiune, sentimente. Pentru ea este important ca să se simtă iubită şi adorată, dar mai ales înțeleasă și ascultată.

Specialiștii spun că femeile ar trebui să uite de zâmbete şi de aluzii atunci când vorbesc cu bărbaţii. Pentru că bărbaţilor le este dificil să citească aluziile, chiar şi atunci când femeile flirtează. Cât despre alte așteptări de la ei…

Practic, toate cercetările științifice ajung la aceeași concluzie: bărbatul nu este conceput astfel încât să poată înțelege femeia de lângă el. Motiv pentru care, atunci cand o femeie are senzația că starea ei de spirit este ignorată de partener, de prieten, de șef, ar fi bine să știe că nu este neaparat vorba de indiferență din partea bărbatului. Ei pur și simplu presupun că femeia nu știe ce vrea. Însă femeia știe prea bine ce vrea!