Arhive

FC FARUL SE ANTRENEAZĂ SUB CONDUCEREA LUI MARIAN DINU

FC Farul a intrat în a doua săptămână de pregătire. Și asta sub conducerea lui Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina. Preparatorul fizic pe care îl au jucătorii clubului este Gheorghe Avram. Antrenamentele au loc pe pista stadionului „Farul“ chiar și pe ploaie.

Printre jucători, se află două noutăţi, atacantul Alexandru Grigoraş şi fundaşul central Florentin Tudorache. Ambii sunt foşti juniori ai Farului.

„În principiu, m-am înţeles cu Farul, dar încă nu am semnat. Mai am eu unele probleme personale de rezolvat“, a declarat Alexandru Grigoraș.

În ceea ce privește pregătirile fotbaliștilor, antrenorul principal Marian Dinu a declarat că: „În program avem câte două antrenamente pe zi. Încă nu am intrat în cantonament la stadion, dar sperăm să se rezolve cât mai repede această problemă“.

La unul dintre antrenamente a trecut în vizită şi Petre Grigoraş, pe care Farul îl doreşte în fruntea staff-ului tehnic din sezonul viitor. Primul meci amical al echipei din Constanța este programat pe 11 februarie, la Cernavodă, cu Axiopolis, vicelidera Seriei Vest a Ligii a IV-a a judeţului Constanţa.