ATENȚIE, SE OPREȘTE APA , IAR CONSUMATORII AFECTAȚI SUNT CEI DIN CARTIERUL STEAUA DE MARE ȘI ZONA TABĂRA DIN LOCALITATEA AGIGEA

S.C. RAJA S.A. execută lucrări de racordare a rețelei nou montate din localitatea Agigea la sistemul centralizat de distribuție. Astfel, marți, 10 februarie 2015, în intervalul orar 08:00 – 18:00 o parte din consumatorii din localitate vor rămâne fără apă.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe străzile Emil Cioran, Octavian Goga, Nicolae Titulescu, Cristea Grosu, precum și abonații din cartierul Dinu Coceadin . Reprezentanții R.A.J.A. își cer scuze față de abonații afectați.

„Ne cerem scuze faţă de abonații afectaţi și îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”

De asemenea, îi roagă pe toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Lucrările executate fac parte din Proiectul Operațional Sectorial de Mediu, “Extindere și reabilitare rețea apă potabilă/ canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă – localitatea Agigea”. Proiectul este în valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,74 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețelele de apă și canalizare au fost extinse și reabilitate pe o lungime de aproape 21 km.

Tot pe 10 februarie 2015, în intervalul 08,00 – 19,00, pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei principale nou montate la sistemul existent, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei în localitatea Techirghiol. Astfel locuitorii afectați sunt cei de pe străzile: Muncii, Dr. Ion Tătăran, Eroilor, Munteniei, Transilvaniei, Moldovei și Mihai Eminescu.