FC FARUL CONSTANȚA A AVUT PRIMUL ANTRENAMENT DIN ACEST AN, DAR DIN CAUZA PROBLEMELOR FINANCIARE, VA RENUNȚA LA STAGIUL DE PREGĂTIRE MONTANĂ

Cu doar o lună înaintea reluării Ligii a II-a la fotbal, FC Farul Constanța a susținut, primul antrenament din acest an. Astfel, echipa a demarat pregătirile pentru cea de-a doua parte a sezonului. Sub conducerea cuplului de antrenori format din Ion Barbu și Gică Mina s-au prezentat 22 de jucători, printre care și câteva noutăți.

Reprezentanții clubului recunosc că față de rivalele lor au început destul de târziu antrenamentele, dar scopul echipei a rămas același.

„Mă bucur că am început pregătirile, chiar dacă suntem în întârziere față de alte echipe, care au jucat deja amicale în acest an. Mă bucur că Pătrașcu a ales să revină la echipa care l-a ridicat în fotbal. Este un jucător bun, de caracter și sper să ne ajute. Au plecat mai mulți jucători, dar obiectivul nostru rămâne să câștigăm fiecare meci rămas din acest sezon. Sunt sub contract cu FC Farul și încerc să-mi fac datoria cât mai bine”, a spus antrenorul Ion Barbu.

Constănțenii încearcă să se organizeze cât mai rapid și să formeze un lot competitiv pentru partea a doua a sezonului. Din cauza problemelor financiare se va renunța, cel mai probabil, la stagiul de pregătire montană. Sâmbătă, FC Farul ar putea susține primul meci amical, urmând să întâlnească, pe teren propriu, formația din liga a treia Înainte Modelu.