Arhive

EVENIMENTUL TRANSFORMĂ TÂRGUL DE MAŞINI DIN SIBIU ÎN CEL MAI MARE PARC DE DISTRACŢII DIN TRANSILVANIA

Obor Fest – cel mai mare parc de distracţii din Transilvania, se va deschide la începutul lunii iulie. Trupa Maxim va fi cea care va da startul distracţiei cu unul dintre cele mai fredonate hit-uri „Sărutari criminale”. Şi artiştii populari vor fi prezentă la Târgul Obora unde vor cânta pentru iubitori ai muzicii populare. Marele premiu al tombolei, oferit de la prima ediţie a evenimentului, este o excursie la Disneyland, de trei nopţi, pentru părinte şi copil. Cu mai multe informaţii vine corespondentul nostru de la Sibiu: Raluca Buduşan!

Prima editie a Obor Fest transforma Targul de Masini intr-unul din cele mai mari parcuri de distractii din Transilvania. Concursuri atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari,concerte, dar si actiuni sociale sunt doar cateva dintre lucrurile care se vor intampla in Targul de Masini din 3 pana in 6 iulie.
Pe scena amplasata la Obor Fest se vor auzi cele mai fredonate hituri. Maxim, Lora, Dorian Popa si Alina Eremia, vor concerta la Sibiu. Muzica populara isi va gasi si ea locul la Obor Fest. Astfel, nici cei care iubesc muzica populara nu vor fi uitati. Veta Biris, Mariana Anghel si Daniel Rosalim vor concerta vineri si sambata pe scena Obor Fest.
Prima zi a evenimentului va fi dedicata exclusiv copiilor. Prezentari de moda, dar si cel mai mare carnaval din Romania vor avea loc joi, 3 iulie.
Duminica, 6 iulie, va avea loc si un concurs de miss si mister pentru copii. Cei interesati se pot inscrie pe pagina de facebook a evenimnetului,

Marele premiu al tombolei organizate la Obor Fest va fi o excursie la Disneyland Paris, pentru un parinte si copil, pentru trei nopti. Prima editie a evenimentului aduce nu doar distractia, ci incearca sa educe publicul in scop social. Astfel, cel mai tare parc de distractii va oferi celor care vor dona un leu pentru locul de joaca al Gradinitei Veseliei, posibilitatea de a castiga o calatorie la Disneyland Paris”
Obor Fest va avea loc intre 3 si 6 iulie, la Targul de Masini. Evenimentul este cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu si organizat de Asociatia Culturala Inedit Production.