Arhive

ELEVII LICEULUI TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” AU ORGANIZAT O EXPOZIȚIE CU VÂNZARE DE PRODESE HANDMADE

Elevii Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” au organizat o expoziție cu vânzare de prodese handmade. Acestea au fost confecționate chiar de ei și doresc să aducă o bucurie oamenilor ce nu au parte de cadorui în perioada sărbătorilor de iarnă.

Zeci de produse au stat la dispoziția vizitatorilor ce au avut plăcerea să participe la evenimentul organizat chiar în holul Primăriei din Medgidia. Tablouri, figurine cu Moș Crăciun și multe altele au putut fi cumpărate de cei ce au călcat pragul insitutţiei. Proiectul este unul la care copii au muncit foarte mult, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

La manifestare a luat parte și viceprimarul orașului care i-a felicitat pe copii pentru talentul lor.

Zâmbetul tinerilor a fost plin de satisfacție deoarece vizitatorii au fost interesați de operele lor la care au muncit atât de mult . Unii dintre elevi ne-au spus că se gândesc să meargă mai departe cu acest hobby.

Produsele din ceramică s-au vândut cu sume cuprinse între 5 și 25 de lei, iar scrisorile cu 1,5 lei. Expoziția a avut un adevărat succes, ținând cont de faptul că în doar o jumătate de oră elevii au strâns suma de 250 lei. Expoziția a fost deschisă trei ore, timp în care liceenii le-au făcut recomandări cumpărătorilor. Cu o parte din banii strânși vor achiziţiona materiale de lucru. Restul sumei va sprijini o acțiune umanitară.