Arhive

ELEVII L.T.N.B. AU PETRECUT LA „BALUL PRIMĂVERII”

Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, păstrează tradiţia. În acest sens elevii clasei a XI-a A, au organizat Balul Primăverii. Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu”.

Balul Primăverii a devenit deja o tradiție pentru elevii Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia. Tinerii le-au pregătit colegilor o seară de neuitat cu muzică bună, momente de dans dar şi un concurs de Miss și Mister. Toate acestea au fost ingredientele ideale pentru o atmosferă perfectă.

Pentru titlul de Miss şi Mister „Primăvară” s-au înscris şase echipe. Fiecare a încercat să dovedească juriului, constituit din cadre didactice si sponsori, că este cea mai potrivită pereche.

Organizatorii evenimentului au fost elevii clasei a XI-a A profilul Real. Aceştia şi-au dat silinţa pentru a realiza un program complet, condimentat cu momente inedite, care să fie pe placul tuturor celor prezenţi.

După ce i-am cunoscut la defilarea „hip-hop”, a urmat proba „te cunosc de undeva” în cadrul căreia concurenții s-au întrecut la capitolul dans. Proba surpriză le-a dat bătăi de cap până și câștigătorilor.

Participanții au fost susținuți din sală de profesori, prieteni și părinți.

Prețul biletului a fost de 10 lei, iar în timpul spectacolului cei prezenți au participat la o tombolă.

După ce concursul s-a încheiat, tinerii s-au distrat până târziu în noapte la o petrecere organizată special pentru ei.