„DRUMUL PREȘEDINTELUI” – KLAUS IOHANNIS VA AVEA UN TRASEU BIOGRAFIC

După ce are o carte în care îşi povesteşte viaţa, preşedintele Klaus Iohannis va avea şi un traseu biografic. Asociaţia Future Capital Sibiu organizează „Drumul Preşedintelui” – o combinaţie între turism, educaţie şi cultură. Și pentru că turismul este o experienţă prin care poţi să înveţi, Sibiul va fi descoperit de la 1 mai cu alţi ochi – așa cum l-a descoperit primul om al României.

Asociaţia Future Capital Sibiu a prezentat primul traseu turistic prin locurile în care a mers sau pe unde a trecut președintele Klaus Iohannis în municipiul al cărui primar a fost timp de 14 ani. Organizatorii vor ca traseul turistic să fie realizat „pas cu pas prin cel mai frumos şi cunoscut oraş al României, Sibiul”.

Itinerariul Drumului Președintelui pornește din Piața Mică nr 3, de la Sibiu – Gifts, Tours & Crafts, locul care propune rute și experiențe culturale în Sibiu și Transilvania, care aduce laolaltă creativitatea, tradiția și meșterii iscusiți.

Este un drum absolut normal pentru oricine îndrăznește să pășească pe el.

Pentru o oră şi jumătate de mers pe urmele lui Klaus Iohannis turiştii vor plăti 50 de lei. Pentru copiii sub 10 ani este gratuit, iar pensionarii, elevii şi studenţii au reducere de 50%. Organizatorii spun că traseul vrea să fie şi unul inspiraţional mai ales pentru tineri.