GUNOAIE ARUNCATE LA ÎNTÂMPLARE ÎN MEDGIDIA

Pentru mulți cetățeni depozitarea gunoiului nu este o problemă. De foarte multe ori unii oameni refuză să facă minimul efort de a pune gunoiul în pubelă sau la tomberon și aleg să îl arunce pe jos. Este și cazul unor cetățeni din zona de la Orașul Nou care au ales ca loc de depozitare aleea de la intrarea în stadionul „Iftimie Ilisei”.

Oamenii spun că se confruntă de mult timp cu această problemă. Chiar dacă societatea de salubrizare ridică gunoiul, în scurt timp cetățenii certați cu bunele maniere depozitează din nou resturile menajere în acelaşi loc.

Reprezentantul Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat din Medgidia spune că nu a primit nicio sesizare pentru a curăța zona. Însă, promite că în cel mai scurt timp va trimite o echipă pentru a face curățenie.

Persoanele care aruncă gunoiul în afara locurilor special amenajate trebuie să știe că riscă să fie sancţionate.

Cetățenii doresc ca Medgidia să ajungă la nivelul unui municipiu european. Însă de fiecare dată ne lovim de oameni certați cu legea şi bunele maniere care trag totul înapoi. Pentru ca imaginea orașului să se schimbe nu este nevoie doar de autorități ci și de cetățeni. Așadar, cu un efort comun şi ceva mai multă implicare s-ar putea păstra curăţenia.