ELEVII DIN MEDGIDIA PREMIANȚI PENTRU IDEI DE AFACERI

Elevii din clasele a XII-a de la Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia au participat la concursul „Idei de afaceri”. Desfăşurat în cadrul proiectului „Ideea de astăzi – Afacerea de mâine”, concursul ajuns la ediţia a IV-a, este organizat de către Universitatea „Tomis”. Tinerii din Medgidia și-au demonstrat talentul pentru domeniul afacerilor şi au adjudecat locurile I, II şi III.

Concursul s-a adresat elevilor din clasele a XII-a și a avut ca scop promovarea Universității „Tomis” şi atragerea sau motivarea absolvenţilor de liceu. Tinerii au prezentat proiecte extrem de interesante, care pot fi puse în practică.

Profesorul coordonator susține că talentul elevilor, care pot fi afaceriștii de mâine, și-a spus cuvântul și totodată le-a adus tinerilor premiile mult râvnite.

Lucrările au atins domenii foarte variate. Elevii spun că au muncit destul de mult și sunt încântați de rezultatele obținute.

Una dintre echipele Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, a fost evidenţiată în mod deosebit, deoarece a prezentat un plan de afaceri pentru o firmă cu specialitate tehnică, respectiv electronică şi automatizări. Însă având în vedere rezultatele obținute tinerii merită felicitați și mai ales încurajați să muncească astfel încât, peste câțiva ani, să își poată pune ideile de afaceri în practică.