INVESTIȚIILE RAJA NECESITĂ RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE

Compania RAJA SA anunță faptul că derulează cel mai mare proiect de investiții europene “Extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în regiunea Constanța – Ialomița”. Și pentru executarea lucrărilor de extindere a aducțiunii, se instituie restricții de circulație în zona localității Agigea. Astfel în perioada 04 mai – 22 iunie societatea solicită șoferilor atenție sporită și respectarea semnalizării rutiere provizorii.

Proiectul “Extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în regiunea Constanța – Ialomița” are o valoare ce depășește suma de 195 milioane de euro, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de aproape 56 milioane de euro. În cadrul acestuia, se execută și contractul de lucrări „Reabilitare și extindere rețea de apă, rezervor nou, extindere și reabilitare rețea canalizare și reabilitare stație de pompare ape uzate în localitatea Techirghiol”, în valoare de 14,16 milioane lei. Programul vizează și conducta de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a localității Agigea. Aceasta este reabilitată și extinsă pe pe o lungime de 6 kilometri, iar rețelele de alimentare cu apă au fost și ele extinse cu 3,4 km. Mai mult, în cadrul Complexului de Pompare Techirghiol se va realiza un rezervor nou de înmagazinare apă, cu un volum de 1.500 metri cubi, ce va asigura apa potabilă abonaților din oraș. Pe partea de canalizare, sistemele au fost extinse sau reabilitate pe o lungime de aproape 6 km.

Reprezentanții Companiei RAJA anunță participanții la trafic că pentru executarea lucrărilor de reabilitare la conducta de aducțiune apă, se instituie în perioada 04-31 mai 2015 restricții de circulație în zona localității Agigea pe DN 39, între ieșirea de pe podul Agigea și sensul giratoriu spre Negru Vodă.
De asemenea, pentru executarea lucrărilor de extindere a aducțiunii, se instituie în perioada 04 mai – 22 iunie restricții de circulație pe DN 38 între sensul giratoriu spre Negru Vodă și ieșirea din localitatea Techirghiol.

SC RAJA SA asigură toți participanții la trafic din zonele cu restricții, că echipele de intervenție ale contructorului vor face tot posibilul și vor lua toate măsurile necesare pentru fluidizarea și desfășurarea în condiții bune a traficului.