Arhive

LA MEDGIDIA A AVUT LOC ULTIMA ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ DIN ANUL 2014

A avut loc ultima ședință extraordinară din anul 2014. Consilierii locali s-au reunit pentru a dezbate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Din cele trei propuse doar la unul s-au ridicat câteva probleme.

La întrunire s-au aprobat toate cele trei proiecte de hotărâre. Două dintre acestea au vizat bugetele. Astfel primul se referea la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia pentru anul 2014.

A doua rectificare a vizat bugetul Municipiului Medgidia. Hotărârea a fost necesară pentru drepturile salariale pe care cadrele didactice trebuie să le primească în urma unor hotărâri judecătorești.

Proiectul ce a iscat câteva semne de întrebare din partea consilierilor a fost cel referitor la reglementarea situației juridice precum și a activităților de lucru în ceea ce privește Centrala Termică numărul 1 din Medgidia, situată pe strada Avram Iancu .

Aleșii orașului susțin că a fost o ședință ușoară. Singurul proiect care a creat discuții „pașnice” de această dată, a fost cel legat de centrala termică. De ce era nevoie de o astfel de hotărâre?

De la întâlnirea aleşilor au lipsit patru consilieri.