EDIȚIA A VI-A A EVENIMENTULUI CARAVANA GAUDEAMUS LE-A PREGĂTIT IUBITORILOR DE CARTE SURPRIZE MARI

Târgul Gaudeamus a revenit la malul mării. Așa cum ne-au obișnuit în fiecare an organizatorii, deschiderea a fost una de milioane. Iubitorii de lectură sunt așteptați cu brațele deschise pentru a-și procura cărțile preferate.

Cea de-a VI-a ediție estivală a Târgului Gaudeamus are loc până pe 18 august. Standurile de carte sunt deschise zilnic în intervalul orar 15:00 – 23:00. Manifestarea culturală este găzduită de un pavilion expozițional amplasat în vecinătatea a unui mall din Constanța. Astfel că se așteaptă ca la târg să își facă apariția cât mai mulți locuitori ai orașului și turiști. Organizatorii târgului sunt Radio România – Centrul Cultural Media Radio România și Radio România Constanța.

Deschiderea oficială a avut loc în acordurile Fanfarei „Muzica Apelor” care aparţine societății RAJA S.A. Constanța.

La eveniment participă edituri, distribuitori de carte românească și străină care au venit să ofere publicului o paletă largă de cărți din toate domeniile de interes. Ce așteptări au expozanţii?

Vizitatorii au venit cu mic cu mare la târg. Se declară foarte încântați de varietatea de cărți dar și de prețuile mici.

Prin intermediul proiectului „Cărțile se întorc acasă”, organizat și în acest an în cadrul Târgului Gaudeamus, oamenii sunt așteptați să aducă din cărțile care le prisosesc în bibliotecă. Obiectivul acțiunii este reorientarea unui important fond de carte, către biblioteci publice și școlare din mediul rural.

Caravana Gaudeamus Carte de Învățătură 2014, vă așteaptă în număr cât mai mare pentru a vă procura cărțile mult dorite.