Arhive

DUPĂ UN ȘIR LUNG DE SESIZĂRI, S-A AJUNS LA CONCLUZIA CĂ SUNT PREA MULTE LIMITATOARE DE VITEZĂ

Le montează la final de august, au în plan să reducă numărul lor în septembrie, iar când vine zăpada le elimină. Este povestea limitatoarelor de viteză montate în Medgidia. Până când autoritățile vor lua măsuri, șoferii trebuie să treaca peste denivelări chiar şi din 50 în 50 de metri.

În ultima ședință de consiliu, la capitolul Diverse, s-a ridicat problema noilor obstacole din trafic care îi deranjează pe șoferi. Şi asta pentru că sesizările au ajuns și la urechile autorităților.

Oamenii spun că sunt prea multe. În mod normal ele se montează în zonele periculoase, unde se produc mai des accidente, sau în apropierea instituţiilor de învăţământ.
Partea amuzantă este că iarna oricum sunt scoase aceste obstacole pentru a se putea deszăpezii. Consilierii nu înțeleg de ce s-au mai montat acum când suntem aproape de sezonul rece..

Edilul orașului împreună cu aleșii locali au dorit să lămurească oamenii cu privire la această problemă. Şi asta deoarece s-a vehiculat zvonul cum că reprezentanţii consiliului local ar fi votat pentru montarea limitatoarelor de viteză.

Edilul a explicat cum şi când va lua sfârșit acest coșmar al conducătorilor auto.

Ce părere au șoferii de faptul că o parte din limitatoarele de viteză vor fi eliminate, iar peste puțin timp se vor scoate toate?

Aleșii locali spun că limitatoarele de viteză sunt necesare pe strada Poporului deoarece noaptea se circulă cu viteză foarte mare, iar riscul de producere a accidentelor rutiere creşte semnificativ.