Acasă Stiri Social DUPĂ O LUNGĂ PERIOADĂ DE AŞTEPTARE LOCUITORII DIN ZONA VS-URI AU UN...

DUPĂ O LUNGĂ PERIOADĂ DE AŞTEPTARE LOCUITORII DIN ZONA VS-URI AU UN MOTIV DE BUCURIE

20
1

O nouă biserică va fi construită la Medgidia. Așa suna anunțul făcut de către autorități în urmă cu aproximativ doi ani. Însă acest lucru nu s-a realizat până în prezent. Acum însă oamenii au un motiv de bucurie. Şi asta pentru că lucrările de construcție a bisericii au fost reluate.

În urma solicitărilor făcute de către locuitorii cartierului din zona VS-uri din Medgidia, în urmă cu câțiva ani, edilul orașului a dus la îndeplinire această dorință. Nu numai pentru că oamenii își doreau acest lăcaș dar și pentru că a fost o promisiune electorală.

Din păcate lucrările care trebuiau să se finalizeze de mult timp, au fost stagnate. Ce spun reprezentanții instituțiilor despre reînceperea lucrărilor?

Pentru oameni vestea reînceperii acestor lucrări este una pe care o așteptau de mult. Cu toții visează la acea zi în care vor putea merge la slujbe în cartier.

Locuitorii cartierului Orașul Nou nu își pierd speranța. Ei consideră că promisiunile făcute de către primar trebuie să fie respectate. Însă când vor fi duse la îndeplinire, rămâne de văzut!

1 COMENTARIU

  1. Biserica ne trebuie in acest cartier ? :)) Un dispensar, O scoala, orice altceva dar nu biserica. Trebuie spanzurat escrocul de Tanase („Popa” cartierului) care a cam pus stapanire pe banii oamenilor din cartier si a devenit cam paranoic de cand a inceput sa stranga acesti banii pentru terminarea constructiei bisericii. Daca as avea puterea necesara sincer l-as impusca ca pe Ceausescu pe el impreuna cu cei care i-au dat autorizatia de constructie si pe toti prostii care finanteaza aceasta escrocherie. Bai fratilor suntem in secolul vitezei inca mai credeti ca dincolo de nori este cineva care se uita la voi ? :))). Oamenii destepti au ajuns pe Luna, au trimis roboti pe Marte ca sa va demonstreze ca nu mai este ca acum 1000 de ani. Si apropo de cand are nevoie Dumnezeu de banii vostrii ? Sau este cum spun eu si „popa” este cel care are nevoie de bani, sa-si construiasca o biserica ca sa poata sa stoarca mai multi bani de la voi,cu niste lumanari, cu o pomana, cu un botez, o nunta, la toate astea cer bani escrocii si nu platesc nici un impozit pe acest venit. Deci … multi or sa „sara de cur in sus” astia sunt aia credinciosi mama mama:) dar sunt sigur ca sunt si multi care sunt de acord cu mine. Hai noroc poate se face loc si de o geamie ceva ca doar e ROMania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.