Arhive

DUPĂ O LUNGĂ PERIOADĂ DE AŞTEPTARE LOCUITORII DIN ZONA VS-URI AU UN MOTIV DE BUCURIE

O nouă biserică va fi construită la Medgidia. Așa suna anunțul făcut de către autorități în urmă cu aproximativ doi ani. Însă acest lucru nu s-a realizat până în prezent. Acum însă oamenii au un motiv de bucurie. Şi asta pentru că lucrările de construcție a bisericii au fost reluate.

În urma solicitărilor făcute de către locuitorii cartierului din zona VS-uri din Medgidia, în urmă cu câțiva ani, edilul orașului a dus la îndeplinire această dorință. Nu numai pentru că oamenii își doreau acest lăcaș dar și pentru că a fost o promisiune electorală.

Din păcate lucrările care trebuiau să se finalizeze de mult timp, au fost stagnate. Ce spun reprezentanții instituțiilor despre reînceperea lucrărilor?

Pentru oameni vestea reînceperii acestor lucrări este una pe care o așteptau de mult. Cu toții visează la acea zi în care vor putea merge la slujbe în cartier.

Locuitorii cartierului Orașul Nou nu își pierd speranța. Ei consideră că promisiunile făcute de către primar trebuie să fie respectate. Însă când vor fi duse la îndeplinire, rămâne de văzut!