Arhive

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA FACULTATE DAR EMOŢIILE CELE MAI MARI LE AU TINERII CARE TREBUIE SĂ SUSȚINĂ UN EXAMEN DE ADMITERE

Absolvenții de liceu au pășit pragul facultăților constănțene pentru a se înscrie în anul universitar 2014-2015. Elevi din toate colțurile țării au ales să-și continue studiile la malul mării, iar printre cele mai populare facultăți se numără cea de Științe Economice, Medicină sau Farmacie. La Universitatea Ovidius din Constanța, febra înscrierilor a început de la primele ore ale dimineții și s-a menținut pînă spre după-amiază, cînd ultimii candidați au venit să-și depună dosarele.

Entuziaști și încrezători în forțele proprii, candidații și-au pregătit dosarele și au pășit pragul universităților din oraș, în căutarea specializării pe care vor își clădească viitorul.

Emoțiile cele mai mari le au candidații care vor trebui să susțină examene de admitere, mai ales că locurile sunt puține, iar mediul concurențial este format din elevi constănțeni, din alte județe, dar și străini, care au ales să-și continue studiile la malul mării.

Medicina se află și anul acesta în topul preferințelor viitorilor studenți, dar și în clasamentul celor mai costisitoare facultăți, alături de Farmacie.

Cei mai mulți candidați au optat, pînă acum, pentru profilele economice, dar și specializări inginerești, pentru care se remarcă o creștere în ultimii ani, la Constanța.

Indiferent de profilul ales, candidații ar trebui să știe că au la dispoziție două săptămîni pentru depunerea dosarelor. Televiziunea Alpha Media le urează tuturor mult succes!