Arhive

DOI BĂRBAŢI AU INTRAT ÎN VIZIORUL POLIŢIŞTILOR DUPĂ CE AU FOLOSIT DISPOZITIVE DE BRUIAJ

Hotii au fel si fel de tehnici pentru a fura. Politistii constanteni au luat in vizor doi barbati din Arad care au folosit sisteme de bruiaj pentru a deposeda posesorii de masini de anumite bununri. Acestia vor fi propusi spre arestare Parchetului de pe Langa Judecatoria Constanta

La sediul Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia s-a prezentat pe data de 17 iulie, la ora 19.00, un turist, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, care a sesizat faptul că, şi-a găsit autovehiculul de teren, ce se afla parcat în zona de nord a staţiunii, dezasigurat, iar din interior lipsea unei sume de bani. Poliţiştii formaţiunii Investigaţii Criminale au reuşit în scurt timp de la sesizare, depistarea şi identificarea a doi bărbaţi, cu vârste de 35 de ani, respectiv 40 de ani, ambii din judeţul Arad, bănuiţi de comiterea faptei.

În autovehiculul cu care cei doi se deplasau, au fost descoperite 3 dispozitive electronice, pe care aceştia le foloseau pentru a bruia sistemele de asigurare ale altor autovehicule. În urma cercetărilor s-a stabilit că suspecţii au sustras, din autovehiculul menţionat, sumele de 10.000 de lei şi 1.500 de euro, prejudiciu recuperat în totalitate.

Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.