Acasă Timp liber DOI ARTIŞTI CONSTĂNŢENI AU PREZENTAT UN SPECTACOL PENTRU COPII DUPĂ CUNOSCUTA FABULĂ

DOI ARTIŞTI CONSTĂNŢENI AU PREZENTAT UN SPECTACOL PENTRU COPII DUPĂ CUNOSCUTA FABULĂ

16
0

Sala de spectacole a Casei de Cultură IN Roman din Medgidia a găzduit o întâlnire cu teatrul. Doi artiști constănțeni au prezentat un program pentru copii după cunoscuta fabulă Greierele și furnica. Spectatori au fost elevii din ciclul primar de la Școala Gimnaziale Constantin Brâncuși.

Cunoscuta fabulă „Greierele şi furnica”, tratată acum ca un spectacol de teatru, scoate în relief atât frumuseţea specifică a anotimpurilor cât şi calitatea lor în viaţa fiinţelor. Se evidențiază ideea de a se pregăti din timp pentru anotimpul greu al iernii. În timp ce furnica este un exemplu de înţelepciune şi hărnicie în acest sens, greierele este indiferent, trăind comod de azi pe mâine.

Artiștii au fost primiți de către copii cu mare bucurie. De la ropote de aplauze și până la o bună colaborare totul a fost un adevărat succes.

Conceptul spectacolului doreşte să transmită micilor şi tinerilor spectatori cum să determine şi să învingă fricile care îi înconjoară. După cum spune şi psihologul Fritz Riemann: „Acolo unde este frică ea trebuie înlocuită cu iubire”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.