DIN 2015 LOCUITORII MEDGIDIEI VOR AVEA UN LOC UNDE SĂ SE ADĂPOSTEASCĂ DE VREMEA REA

Oamenii din Medgidia se confruntă cu o altă problemă. Statul în picioare în frig, ploaie, sau ninsoare în așteptarea autobuzului nu este un lucru deloc plăcut pentru nimeni. Însă vestea bună este că de la anul se vor monta 49 de stații acoperite.

Sunt mulți cei care în timpul condițiilor meteorologice nefavorabile sunt nevoiți să stea sub cerul liber în așteptarea mijloacelor de transport. Ei susțin că ar trebui să se ia măsuri și să se amenjeze stații de autobuz acoprite.

Însă autoritățile locale vin cu o veste bună și una rea. Astfel, proiectul de montare a unor astfel de stații este în derulare, s-au ales chiar și modelele, însă cetățenii nu vor putea beneficia de ele anul acetsa pe perioada sezonului rece. Operațiunea este parte a proiectului de reabilitare și modernizare străzi, pod rutier, parcări precum și stații.

De asemenea au fost alese noile aplasamente pentru stațiile de autobuz. Cele vechi cuprindeau zone unde s-a schimbat arhitectura zonală, astfel municipalitatea a schimbat și localizarea lor dar și numărul care acum după recalculare va fi de 49 de astfel de spații. Vor mai beneficia cetățenii în acest an pe perioada sezonului rece de stațiile ce sunt plan?

Termenul de finalizarea a lucrărilor este iunie 2015, cu posibilitatea de prelungire dacă este cazul.