Arhive

DETAȘAMENTUL 7 JANDARMI MEDGIDIA A REALIZAT BILANȚUL ANULUI 2014

A avut loc bilanțul detașamentului de Jandarmi de la Medgidia. Lt. col. Corneliu Oancea a evidențiat activitățile și rezultatele obținute de subordonați în anul 2014. La eveniment a fost prezent și colonelul Constantin Dima Inspetorul Șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. În cadrul întrevederii s-a realizat trecerea în revistă a activităților cuprinse în bilanțul anului 2014. Comandantul Detașamentul 7 Jandarmi Medgidia le-a vorbit celor prezenți despre misiunile executate de militarii pe care îi are în subordine. În urma analizei s-a constatat că efectivele din cadrul unității au îndeplinit cu succes mai multe misiuni. Printre ele se numără acțiunile de menținere a ordinii și liniștii publice realizate atât independent cât și în colaborare cu Poliția Municipală Medgidia. Astfel în 2014 s-au îndeplinit 812 misiuni în colaborare cu reprezentanții poliției și 750 de misiuni independente. Toate au vizat sistemul integrat de ordine și siguranță publică.

La capitolul asigurare și restabilire a ordinii publice au fost executate 190 de acțiuni. De asemenea pe parcursul anului trecut au fost sancționate contravențional 18 persoane cu amenzi în valoare totală de 9800 lei. Pe lângă misiunile de la nivelul municipiului Medgidia jandarmii au participat și la menținerea ordinii publice în sistem integrat cu lucrători ai poliției rurale. Astfel în localitățile Băneasa, Adamclisi, Cuza Vodă, Castelu, Mircea Vodă și Pestera jandarmii au acordat sprijin forțelor de ordine pentru un climat de liniște și siguranță a cetățenilor. Reprezentanții autorităților și ai instituțiilor locale au ținut să mulțumească Detașamentului 7 de Jandarmi pentru implicarea în mod activ în viața comunității.

Jandarmii speră ca și în anul 2015 să se ridice la nivelul așteptărilor din partea cetățenilor. La capitloul dorințe militarii speră să existe o colaborare mult mai strânsă cu Poliția Locală. Edilul orașului, Marian Iordache, este încântat de activitățile întreprinse de jandarmerie și speră ca anul 2015 să fie unul cât mai sigur și liniștit pentru cetățeni. Cei peste 40 de jandarmi prezenți la eveniment au aplaudat la scenă deschisă toate cuvintele de laudă care le-au fost adresate de către superiori.