DATORITĂ OAMENILOR CU SUFLET MARE MICUȚA ESTE BOBOCEL LA GRĂDINIȚĂ

Pentru familiile nevoiaşe, începutul de an şcolar nu reprezintă decât o povară în plus pe lângă traiul zilnic. Este și cazul micuței Maria pentru care grădinița reprezenta un subiect care mamei îi provoca lacrimi și tristeșțe. Însă cu ajutorul campaniei derulate de către Tv Alpha Media și cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, Maria este bobocel la grădiniţă.

Vă amintiți povestea Mariei? Această minune de copil la vârsta de numai 3 ani și-a salvat mama din ghearele morții. Pentru cele două suflete lupta cu viața se dă zilnic. Însă mama și-a dorit ca micuța să poată merge la grădiniță alături de ceilalți copii.

Cazul Mariei a emoțioanat mai mulți oameni. Cu ajutorul lor, micuța se poate bucura de căldura și dragostea celor de la grădinița numărul 9 din Medgidia.

Fiecare copil merită o copilărie fericită. Dintre mulţi micuţi care visează să meargă la grădiniţă, în prezent, decât visul Mariei este unul îndeplinit. Pentru tot ce ați făcut pentru ea, Maria vă răsplătește cu un zâmbet dar și cu un pupic!