Arhive

CVM TOMIS, ÎN FINALA DIVIZIEI A1 LA VOLEI MSCULIN

Andrei Laza, centrul campioanei României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a declarat că primul meci al finalei Diviziei A1, cu CSVM Zalău, nu a fost foarte uşor. Întâlnirea s-a disputat la Constanţa şi i-a revenit clubului gazdă cu scorul de 3-1.

Meciul s-a încheiat tot cu victoria CVM Tomis, scor 3-1 (25-22, 25-22, 19-25, 25-22), astfel că, după două meciuri, echipa constănţeană conduce cu 2-0 şi mai are nevoie de o victorie pentru a câştiga trofeul.

Andrei LAZA: „Nu a fost chiar aşa de uşor cum poate s-a văzut. În primul rând, suntem mulţumiţi că ne aflăm în efectiv complet, s-a cunoscut aceasta. Suntem pe drumul cel bun, iar în meciurile următoare cred că vom juca tot mai bine. Ne dorim cu toţii să ne menţinem titlul. Îi mulţumim publicului, care a fost, ca de obicei, alături de noi. A contat foarte mult. Sperăm să terminăm cât mai repede şi cât mai bine finala.”

Finala se dispută în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Partidele trei şi patru au fost programate la Zalău, luni, 27 aprilie, şi marţi, 28 aprilie. Confruntarea decisivă va avea loc la Constanţa, pe 2 mai. Potrivit regulamentului, meciurile patru şi cinci se vor juca numai dacă va mai fi nevoie.