Acasă Stiri Social CURTEA UNUI BĂTRÂN DIN MEDGIDIA CARE SE LUPTĂ CU VIAȚA A DEVENIT...

CURTEA UNUI BĂTRÂN DIN MEDGIDIA CARE SE LUPTĂ CU VIAȚA A DEVENIT UN FOCAR DE INFECȚIE

19
0

Municipiul Medgidia zona platou. Aici locuieşte un bătrân al cărui destin vi l-am prezentat în luna ianuarie. Nea Cobzaru este un om uitat atât de familie cât și de autorități. Trăiește într-o magazie, fără apă, căldură, mâncare şi mai ales fără grup sanitar.

În luna ianuarie bătrânul era înzăpezit şi stătea în frig. După mai bine de 6 luni problemele omului sunt la fel de grave. Cu toţii am sperat că situația lui s-a schimbat cu ceva. Din păcate însă bărbatul nu a primit niciun ajutor, iar curtea sa a devenit un focar de infecție.

Am vorbit cu bătrânul. Acesta susține că ograda sa este curată și că vecinii sunt rău intenționați. Cât despre viața sa…..

Una dintre vecine a încercat în prezența noastră să îl roage să accepte ajutorul lor. Din păcate nu a avut succes…

Am prezentat situația actuală şi reprezentanţilor administraţiei. Ce vor face aceştia pentru a evita un focar de infecție în cartier?

Medgidia Anului 2014. Cu toate că se vorbește doar despre progrese, în spatele acestora există încă o lume izolată de actualitate care se confruntă cu foarte multe probleme. Sunt oameni uitați de familii dar și de autorități. Pentru toți aceștia, instituţiile abilitate trebuie să facă ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.